Σε μια από τις ωραιότερες περιοχές των ανατολικών ακτών της Λέσβου, βρίσκεται το χωριό Πύργοι Θερμής, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων βορειότερα από την πόλη της Μυτιλήνης. Μπροστά στην πανέμορφη αγκαλιά της νησιωτικής αυτής γης, ένας πανέμορφος κόσμος, γεμάτος με σπάνιες χάρες και εικόνες ιδανικές, ξεπροβάλλει μαζί με το φως του ήλιου, ζωγραφίζοντας με τα πιο φανταχτερά χρώματα τον ουρανό και τα σύννεφα, καθώς καθρεφτίζονται στα καταγάλανα νερά της θάλασσας του Αιγαίου. Αγκαλιάζουν στην απεραντοσύνη τους τούτη τη γη, σαν μια αρμονική συμφωνία που αποκαλύπτει τον παραδεισένιο και αγιασμένο τόπο της Θερμής, γαλήνιο, ήρεμο.
σ.α.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Στοπ στην αδιαφορία

48ωρη προειδοποιητική απεργία πείνας ξεκινά από σήμερα ο τ. Δήμαρχος Λουτροπόλεως Θερμής, κ. Δημήτρης Καμενής ως μέσο ευαισθητοποίησης, για λήψη μέτρων ασφαλέστερης οδήγησης στον οδικό άξονα Μυτιλήνης Θερμής.
Σε δήλωσή του, τονίζει: «Συγκλονισμένος από το θάνατο νεαρής μητέρας σε τροχαίο ατύχημα, στη θέση Καρά Τεπέ, του πολύπαθου οδικού άξονα Μυτιλήνης Θερμής -χθες Τετάρτη 7 τρεχ.- ενός δρόμου όπου έχουν συμβεί πλήθος θανατηφόρων ατυχημάτων βάζω ΣΤΟΠ στην αδιαφορία και απάθεια και αναλαμβάνω δράση με στόχο τη λήψη μέτρων για την ασφαλή οδήγηση και κυκλοφορία στο συγκεκριμένο οδικό άξονα...


Στοπ στην αδιαφορία
Με χαμηλούς τόνους και ειρηνικούς τρόπους, αλλά ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ξεκινώ από σήμερα Πέμπτη 48ωρη προειδοποιητική απεργία πείνας στα γραφεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (πρώην Νομαρχία).
Ως απλός πολίτης που διέρχεται καθημερινά από τον παραπάνω οδικό άξονα, καλώ τους συμπολίτες μου, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το Δήμο Λέσβου, να συμμεριστούν την αγωνία μου και να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.
Θα δημοσιοποιήσω αναλυτικά τις προτάσεις και διεκδικήσεις από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, για την ασφαλέστερη κυκλοφορία στο συγκεκριμένο δρόμο.
Ευελπιστώ ότι οι Αιρετοί Άρχοντες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, που με αρκετούς από αυτούς συνεργάστηκα άψογα στο παρελθόν, θα κατανοήσουν το πρόβλημα και θα αναλάβουν δράση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου